Vaření - Materiál - kov, plech
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.
Sada plechových dóz Jingle Bells
Sada nerezových kořenek MasterClass
Sada sýrových nožů Artesa
Nerezové vykrajovátko jablečných jádřinců
Plechová formička na pečení dinosaurus
Bábovková pečící forma
Kovová dóza Lovello šedá
Kovová dóza na cukr Lovello šedá
Smaltovaná zapékací mísa Living Nostalgia malá bílá
Plechová formička na pečení jednorožec
Plechová formička na pečení auto
Hrnec s poklicí 4 litry mentolový
Pánev na smažení 26 cm
Vidlička a krájecí nůž na maso MasterClass
Pánev wok 30 cm
Hrnec s poklicí 2,5 litru šedý
Plechová dóza na kuchyňské náčiní Lovello černá
Plech na pečení
Profesionální otvírák na sklenice a lahve
Nerezové vykrajovátko na meloun
Profesionální nůž na měkký sýr
Profesionální nůž na grapefruit
Profesionální škrabka na citrusy
Škrabka na citrusy
Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.
Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.