Vaření - Materiál - dřevo
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.
mlýnek na koření 16,4x5,3cm bambus sada 2díl.
mlýnek na koření 31x6cm bambus
mlýnek na koření 15,3x5,8cm BRILLANTE
mlýnek na koření 15,2x6cm BRILLANTE sada 2díl.
Dřevěné prkénko velké
Dřevěné prkénko obdélníkové
Dřevěné prkénko kulaté
Dřevěné prkénko malé
Stojánek na kuchařku KitchenCraft
Stojánek na kuchařku Natural Elements
Dřevěné prkénko z olivového dřeva
Dřevěné struhadlo na parmazán
Sekáček na bylinky s akátovým prkénkem
Sekáček na bylinky s dřevěným prkénkem
Kulaté dřevěné prkénko na sýr s noži a vidličkou
Dřevěné krájecí prkénko
Rustikální dřevěné servírovací prkénko
Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.
Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.