Vaření - VECA Spa
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.
Bauletto Box na jídlo S, light ocean
Cosmo Cedník s podstavcem, artic white
Bauletto Box na jídlo S, arctic white
Gocciolo Stojánek na příbory, moka grey
Gocciolo Stojánek na příbory, arctic white
Ufo Odměrka s lisem na ovoce, 500 ml, dark ocean
Ufo Odměrka s lisem na ovoce, 500 ml, carbon black
Oblo Lis na citrusy, carbon black
Cosmo Cedník s podstavcem, carbon black
Bauletto Box na jídlo S, light forest
Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.
Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.