Vaření - Snips
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.
Dóza na sýry 3 l
Dóza na česnek
Dóza na cibuli
Dóza na citrón
Dóza skleněná Snipslock čtvercová, 1,4 l
Dóza na vodní meloun 3l
Chladící box na jogurt
Sada 3 ks dóz na potraviny 1 l
Dóza na potraviny 0,5l, 3ks
Chladicí maxi box barbecue
Nádobky na svačinky, bylinky a omáčky
Forma na ledové kostky
Forma na ledové tyčinky
Mísa na salát 4l
Odstředivka/mísa na salát 5l
Dóza na čajové sáčky zelená 3 l
Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.
Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.