Vaření - RISOLI DI MONTINI A.
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.
Kastrol Dr. Green 28 cm s poklicí
Redukce na indukční desku 26 cm, 18/10
Skleněná poklice 32 cm
Skleněná poklice 28 cm
Dr. Green Naběračka
Dr. Green Lžíce na vaření
Dr. Green Kleště na špagety
Dr. Green Děrovaná naběračka
EXPLORA Grilovací deska 47x26cm
Pánev Le Pignatte s víkem 20 cm
Hrnec Le Pignatte s víkem 28 cm
Hrnec Le Pignatte s víkem 24 cm
Pekáč Optima Forno s víkem 2v1 víceúčelový
Forma na koláč Eldiamant Profile 26 cm
Forma na koláč Eldiamant Profile 24 cm
Hrnec s poklicí BLACKPLUS® Induction 24 cm
Hrnec s poklicí BLACKPLUS® Induction 20 cm
Hrnec Le Pignatte s víkem 20 cm
Pánev Wok Dr. Green 30 cm
Grilovací pánev Dr. Green 26 cm
Rendlík Dr. Green 16 cm s poklicí
Pánev Dr. Green hluboká indukční 24 cm
DR.GREEN Pánev 28 cm
Houbička na nádobí "GREEN CLEAN"
Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.
Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.