Stolování - Skladem
Jídlo si zaslouží vaši plnou pozornost a patřičné chování, ať už plánujete slavností hostinu doma či vyrazíte do restaurace. V dnešní době je sice stolování velmi neformální, přesto je pro speciální příležitosti vhodné znát několik základních pravidel, díky kterým se vyhnete trapným situacím či nepříjemným faux pas. Všichni navíc jíme především očima, a tak i ty nejmenší drobnosti vám pomohou si jídlo více vychutnat. Hledáte, na čem servírovat vaše nejoblíbenější jídla, jak si připravit chutnou kávu a kde koupit novou sadu příborů? Chcete podávat vodu v karafách, které budou na stole vypadat stylově a elegantně? Chybí vám šikovné kořenky, misky nebo kvalitní příbory? Právě jste našli. Vybírejte!
hrnek 8cm nerez
Porcelánový hrnek Feline Friends
Porcelánový dezertní talíř Feline Friends
Porcelánová miska Feline Friends
Sada se skládacím nožem Swiss Classic, 3 díly, oranžová
hrnek baněný smalt s výlevkou pr.10cm 0,8l CAPUCCINO
hrnek smalt pr.8cm 0,37l CAPUCCINO
čajník pr.18cm 1,7l CAPUCCINO
hrnek smalt pr.7cm 0,25l PUNTÍK ČRV
krajáč s uchy 38cm 10l smalt BÍ
krajáč s uchy 34cm 7,5l smalt BÍ
krajáč s uchy 32cm 6l smalt BÍ
čajník pr.19cm 2,2l POPPY
čajník pr.19cm 2,2l PARIS
hrnek smalt pr.8cm SOVY
hrnek smalt pr.8cm 0,4l ČER
hrnek smalt pr.8cm 0,4l KRÉM
hrnek smalt pr.8cm 0,4l BÍ
hrnek smalt pr.9cm 0,5l PUNTÍK ČRV
hrnek smalt s výlevkou pr.12cm 1,2l PUNTÍK ČRV
čajník pr.20cm 2l PUNTÍK ČRV
Sada nerezové konvice se 6 hrníčky
Porcelánové šálky a podšálky na kávu Birds Melody
Porcelánové šálky a podšálky na kávu Botanic Chic
Rádce
Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.